A Szent Anna tó  
Magunkról
Erdélyről
Ajánlatok
    14 nap (Konstancáról)
    7 nap (Konstancáról)
    14 nap (Budapestről)
    7 nap (Budapestről)
Képek
Kapcsolások
Kapcsolatfelvétel

 

Túráink (körútjaink) megállóinak kiválasztásánál arra törekedtünk, hogy kedves vendégeink nemcsak megismerjék Erdély leghíresebb és legszebb természeti és történelmi látnivalóit, hanem betekintést nyerjenek a hagyományos életmódot mai napig örző székely és szász falvak életébe és találkozzanak a sok esetben már csak Erdélyben élő hagyományokkal, szokásokkal.

 

               A javasolt túrák útvonalának kialakításánál azt az elvet követtük, hogy pár szálláshelyen elidőzve, csillagtúrák keretén belül mutassuk be a környék nevezetességeit. Az utazás minden esetben kényelmes, 19 - 50 személyes autóbuszokkal történik, elsősorban angol nyelvű turistavezetők kiséretében. Kérésre természetesen finn nyelvű turistavezetőt is biztosítunk.

 

               A tevékenységek kiválasztásánál az a cél vezérelt, hogy a lehető legtöbb igénynek megfeleljünk - lehetőség van úgy hegyi túrákra mint egyszerűen a falusi élet, a borvízforrások háborítatlan élvezetére.

 

               Természetesen minden más igény kielégítésében szívesen állunk utasaink rendelkezésére - Erdély alapos ismerete garancia arra, hogy sikerül megtalálnunk az ideális megoldást.

 

Kérjük túráinkkal vagy erdélyi látogatásával kapcsolatos kérdéseivel (árak, indulási időpontok stb), forduljon bizalommal hozzánk a Kapcsolatfelvétel oldalon található címek bármelyikén.